perjantai 9. maaliskuuta 2012

Eloa Nissilässä ja PeppilässäEino vauvakeinussa kesällä 2011 :) Oiskohan Hiirosessa joku leikkipuisto missä tuo kuva on otettu. Tuli viime kesänä kierreltyä Oulun leikkipuistoja oikeen urakalla :) Tuo Metsolan Lada-teeppari on muuten yks niistä vähäisistä vaatteista, joita oon valmiina ostanu Metsolalta. Minusta tosi kapea/pieni malliltaan.Yökylässä Iisalmessa joskus syksyllä 2011.Lumitöitä talvella 2011. Ai, että miten ihana haalari tuo onkaan! Puhumattakaan tytöstä :)Eino se ei tartte aina pulkkaakaan mäenlaskuun. 
Tämä kuva on syksyltä 2011. Aino oli vasta vierotettu tissistä ja Mikko yritti nukuttaa tyttöä, mutta tämäpä oliki suuttunu ja menny Einon viereen nukkumaan. Ja siinähän tuo uni maistui.Iloinen moppaaja Takalossa.


Oiskohan täällä mitään korjattavaa...?

Nytpä tahdon olla ma... 


...uuden uunin muuraaja.Nukkuva lapsi on sitten aina yhtä ihana :)Hyvin mahtuu  näin pikkunen poika Tupperin koululaisbussin kyytiin.
Isän kans renkaanvaihtohommissa keväällä 2010.
Ensimmäinen ajelu uudella pyörällä. Tällä pysyy hyvin pystyssä kuoppaisellakin tiellä!
Eino kävi isänsä kanssa kevään viimesiä kertoja Iisalmessa muskarissa 2010. 
Aino isänsä sylissä ensimmäistä kertaa.Vauvat on ihania :)


Päästä varpaisiin Ruskovillaan puettuna :)Oli siinä Einollakin ihmettelemistä. Ja yhdessä yössä kasvoi isovelikin niiiiiin isoksi että!
Aino isoveikan sylissä muutaman päivän ikäisenä.Mikäs tämän mukavampaa?
Aino, ihan itsensä näköisenä :)Tälle pojalle on tainnut jäätelö maistua.
Iisalmen leikkipuistossa kesällä 2011.
Tämäkin samaisessa paikassa samalla reissulla.
Rotimojärveltä, voi miten hyvä uimapaikka!Ruohonleikkuupuuhissa kesällä 2009.Pikku apulainen."Hei äiti, mehän ollaan lenkillä tuossa kuvassa!"
Yhenlaista sormiruokailua tämäkin :) 
Harvoin lumi noin sinistä on... ei sattunu ammattikuvaaja kameran taakse :)
Vautsi, mikä torni!
Pian se on taas, kevät! Oi, mikä ihana vuodenaika!
Kuralätäköstä suoraan pesulle, on se kätevää :)Aino lähdössä pyöräretkelle Sarkun tai Jonnen kyydissä."Hei, äiti! Onpa mulla hieno kypälä päässä!" Sarkku ja Jonne kävivät pyöräilemässä lasten kanssa.Eino rakensi cd-telineen uudestaan. Aika hyvin pysyy pystyssä vain kahden levyn varassa. Ja joka toinen levy vaakatasossa toisin päin. Taitava poika!Metsäretkelle menossa...... ja naiset perässä :)


Komea on koivikko!Evästauko sujui...


... aika hauskoissa merkeissä. 


Aarrekin löydettiin risujen ja oksien alta. Pillimehuhan se sieltä pilkistää.Tuleva metsuri?Haravointipuuhissa Peppilässä. Samalla tyylillä sujui ruohonleikkuukin, Eino istui edessä ja Aino matkusti repussa. 


Einolla riittikin puuhaa heinien kuskaamisessa.Eino se tykkää olla traktorin kyydissä, vaikka pienet nokosetkin ottaa välillä :) Rehuntekohommat Nissilässä kesällä 2011.
Ainokin oli rehunteossa, ainakin hengessä mukana jos ei muute.


Vauvauinnissa tuli käytyä niin kauan kuin saatiin. Mukavaa puuhaa!

1 kommentti:

  1. no nyt on ulkoasu niin kuin koitin selittää :D
    sit ulkoasu kategoriasta lisää gadget ja sielt tunnisteet niin saat noi tunniste jutut viel listattuna :)

    VastaaPoista